Tuesday, March 24, 2015

Стародавній Київ у «Парку Київська Русь»

    Справжнє середньовічне місто у повному масштабі 1: 1, що існував 1000 років тому, з атмосферою, що панувала в той час, з настроєм і архітектурою. Та й ще не якийсь чужий, а свій рідний Київ. Скажете, фантастика? Та ось тільки побачити все це своїми очима сьогодні можуть усі охочі. Єдине в світі відтворення стародавнього міста в реальному масштабі з урахуванням всіх наявних знань науки розташовується під Києвом - у с. Копачів Обухівського району. Це Стародавній Київ у «Парку Київська Русь».

    На території 10 га будується Дитинець Києва V-XIII століть. Гості можуть побачити оборонну стіну міста на насипних валах, садиби городян, Михайлівські ворота, що відкривають вхід в Дитинець, в'їзні ворота і сторожові вежі, ристалище, князівські трибуни, пагорб Перуна і язичницькі ідоли, монгольські юрти, терем Ярослава Мудрого та багато іншого.

    Для справжніх любителів коней в Княжій конюшні Стародавнього Києва зібрано більше 20 кращих історичних порід. Тут Ви можете побачити найвищу породу - шайров Щека і Хорива, найсильніших ваговозів брабансон - Перуна, Святогора і Чорного принца, вишуканих ахалтекінцев - породи коні великого Олександра Македонського, а також багатьох інших цікавих порід. І що важливо зазначити, ім'я кожного коня підібрано не випадково, а безпосередньо пов'язане з епохою Київської Русі.

    Фото достопримечательностей Киева и Киевской области: Для любителей лошадей в Княжеской конюшне Древнего Киева собрано больше 20 лучших исторических пород.
    Для любителів коней в Княжій конюшні Стародавнього Києва зібрано більше 20 кращих історичних порід.     Подивитися інші фото до статті

    Крім того, що в Стародавньому Києві можна побачити середньовічний місто з його спорудами та атмосферою, кожні вихідні тут також проводяться яскраві тематичні заходи, чемпіонати по стародавніх видів спорту та міжнародні культурно-історичні фестивалі. Окреме варто виділити наймасштабніші з них: святкування Масляної, фестиваль кінно-трюкового мистецтва «Кентаври», історичні середньовічні бої на «Заклику героїв», день Івана Купала, лучний турнір «Стріла Стародавнього Києва» і, звичайно ж, «Билини Стародавнього Києва ІХ -XI ст. ».

    Фото достопримечательностей Киева и Киевской области: Воссозданный Детинец Киева V-XIII столетий
    Відтворений Дитинець Києва V-XIII століть     Подивитися інші фото до статті

    Для більшого відчуття переміщення в епоху величної Київської Русі для гостей проводяться хороводи, конкурси та майстер-класи з ковальства і гончарного мистецтва, виготовлення монет, відкритий лучний тир і костюмерна з можливістю одягнутися в середньовічне вбрання, а також діє прокат коней. На території Стародавнього Києва протягом усього робочого дня працюють ресторації, де можна ситно поїсти. А при бажанні тут можна також провести день народження, весілля або будь-яке інше святкування.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини themacmob.com telefon.com.ua theroyalemoney.ru www.textron-msk.ru timbercar.ru time-news.net telesam5.ru www.tktehno21.ru top-news-24.ru totalnabiologia.org