Friday, March 27, 2015

Алгарве - чарівний південь Португалії

    240 км узбережжя самого південного португальського регіону Алгарве гармонійно об'єднали на своїх теренах обривисті кручі з печерами, дику красу незайманої природи і, разом з тим, широке туристична пропозиція з відповідною йому інфраструктурою. Бути може, завдяки саме цій своїй характеристиці Алгарве є самим відвідуваним регіоном Португалії.

    Всього кілька десятків років тому узбережжі Алгарве являло собою незайману природну красу океанічного берега з розсипаними по ньому численними рибальськими селами. Сучасний Алгарве зберіг у собі і недоторканність місцевого побуту в особі цих самих рибальських сіл і, при цьому, придбав досить привабливі риси, характерні популярної курортній зоні з широким спектром туристичної пропозиції. Апартаменти в Алгарве на час відпочинку будуть відповідним способом розміщення, який дозволить з головою зануритися в атмосферу цього красивого регіону з його провінційними особливостями і відокремленим укладом життя.
    За що закохуються в Алгарве?

    Для мандрівників, які вже встигли познайомитися з Алгарве, цей регіон зберігається в пам'яті як місце, якому притаманні такі новації:

    1. Багата і незаймана природа. Пляжі, заховані від загальних очей за скелями і кручами, які надають ще більше зачарування океанічному побережжю Алгарве.

    Фото достопримечательностей Португалии: Живописные камни на побережье Алгарве
    Мальовничі камені на узбережжі Алгарве     Подивитися інші фото до статті

    2. Колорит місцевих рибальських сіл, досі представляють цікавим поглядам мандрівників повсюдно виражену волю і таємності побуту, що мимоволі хочеться кинути все і залишитися тут, занурившись у неї повністю і назавжди.

    3. Можливість активного відпочинку та спорту. Насамперед, це серфінг і гольф. Наприклад, містечко Ericeira знаменита у світі серферів своїм статусом першого Заповідника серфінг в Європі, тому його пляж підійде скоріше для професіоналів. А ось пляжі Sagres і Praia Da Mareta буде ідеальними для початківців серферів. Для тих, хто хоче практикувати такі види спорту, як серф-скіїнг, кайтсерфінг, спортивна риболовля і віндсерфінг, варто тримати курс на містечко Lagos і його пляж Meia Praia.
    Крім того, Алгарве налічує численна кількість полів для гольфу і заслужено вважається одним з найкращих напрямків у Європі для любителів цього виду спорту. Тільки уявіть - грати в гольф на галявинах, розташованих на кручі над красивим пляжем і нескінченним океаном! Ще б не уславитися в такому випадку місцем №1 серед європейських любителів гольфу.

    Фото достопримечательностей Португалии: Деревушка Albufeira
    Сільце Albufeira     Подивитися інші фото до статті

    Регіон Алгарве - це 16 муніципалітетів, кожен з яких цікавий по-своєму.
    Старовинними вуличками Фаро ...

    Фаро буде цікавим напрямком для тих, хто звик подорожувати активно, не обмежуючи себе тільки пляжним відпочинком, а здійснюючи також забіги по численних визначних пам'ятках історичної та культурної цінності. На жаль, Фаро, який, до слова, є столицею регіону Алгарве, більшою мірою ігнорується основним потоком туристів, які віддають перевагу відпочинку в його околицях або інших прибережних населених пунктах регіону.

    Фаро своєму розпорядженні власним міжнародним аеропортом, а також ідеально пов'язаний транспортними комунікаціями з усіма муніципалітетами і містечками регіону і країни. Це культурний центр регіону, завдяки своїм численним музеям історії та культури, пам'яток і збереженим традиціям гастрономії, що представляє найширшим чином традиційне культурну спадщину Алгарве.

    Фото достопримечательностей Португалии: Центральные ворота Фаро — Arco da Vila
    Центральні ворота Фаро - Arco da Vila     Подивитися інші фото до статті

    Столицю Алгарве умовно можна розділити на дві частини: сучасну та історичну. Історична частина Фаро, Старе Місто (Vila Adentro), - це територія, оточена середньовічними мурами, і розташована біля старого порту і Кафедрального собору. Вулички старого Фаро являють собою архітектурні та культурні пам'ятки кількох історичних епох, а також тут можна знайти численні музеї, ресторанчики і кафе, в які приємно заглянути і провести час за чашкою кави.

    Які з пам'яток старого Фаро заслуговують особливої уваги?

    Це, в першу чергу, Кафедральний собор Фаро. Собор був зведений у XIII столітті і поєднує в собі художні стилі готики, ренесансу і бароко. Відвідування собору, вартість входу в який складає 3 євро, включає церкву, кафедральний музей та дзвіницю з оглядовим майданчиком, звідки відкривається прекрасний вид на Фаро.

    Фото достопримечательностей Португалии: Кафедральный собор в Фаро
    Кафедральний собор в Фаро     Подивитися інші фото до статті

    Далі, варто відвідати Археологічний музей Фаро, колекція якого представляє експонати архіолог, історії мистецтва та етнографії, починаючи з доісторичних часів і закінчуючи XVIII століттям. Серед основних його шедеврів виділяють підлогу в римській мозаїці, колекцію арабських масляних ламп та художню галерею італійського живопису, що датується XVI століттям.

    Чи не обійдіть своєю увагою і неокласичну арку Arco da Vila, яка була побудована в 1812 році і носить гордий статус центральних воріт Старого Міста.

    Фото достопримечательностей Португалии: Арку Arco da Vila, была построена в 1812 году и носит гордый статус центральных ворот Старого Города Фаро
    Арку Arco da Vila, була побудована в 1812 році і носить гордий статус центральних воріт Старого Міста Фаро     Подивитися інші фото до статті

    Старе Місто знаходиться в оточенні середньовічної фортечної стіни овальної форми, створеної в романський період, які розширювалися і реставрувалися протягом арабської окупації IX-XI ст. Решта захисні укріплення відносяться до XVI століття, за винятком візантійських веж.

    Варто особливої уваги також Церква Кармен і Капела Костею. Це грандіозний храм у стилі бароко був побудований в 1713 році з використанням в оформленні золота, що робить його ще більш величним. Крім того, церква знаменита своєю Копелло і двома каплицями, які декоровані человечкскімі кістками в якості символу тлінність буття.

    Фото достопримечательностей Португалии: Внутреннее убранство Капеллы Костей в Фаро
    Внутрішнє оздоблення Капели Костею в Фаро     Подивитися інші фото до статті

    За рибальським селом ...

    Як завжди, будемо відштовхуватися від того, як кожен з нас звик подорожувати. У цьому отноешніі, Алгарве розпорядженні великим вибором способів організації дозвілля. А якщо ви подорожуєте на автомобілі, то у вас є можливість урізноманітнити відпочинок, пересуваючись по всьому регіону.

    Хочете бути в епіцентрі туристичного життя Алгарве? Територія, розташована між муніципалітетами Лагос і Альбуфейра, є найпопулярнішою серед іноземних гостей Алгарве у зв'язку з тим, що розташовує самими комфортабельними готелями і широким туристичним сервісом в порівнянні з іншими курортними зонами регіону. Мова йде про наступні населених пунткту:

    Albufeira, Ferreiras, Guia, Paderne і Olhos de Agua (муніципалітет Альфуфейра),
    Sao Sebastiao, Santa Maria, Odiaxere, Luz, Bensafrim і Barao de Sao Joao (муніципалітет Лагос),
    Carvoeiro, Estombar, Ferragudo, Lagoa, Parchal і Porches (муніципалітет Лагоа),
    Alvor, Mexilhoeira Grande і Portimao (муніципалітет Портиман),
    Alcantarilla, Algoz, Armacao de Pera, Pera, Sao Bartolomeu de Messines, Sao Marcos da Serra, Silves і Tunes (муніципалітет Сілвеш).

    Фото достопримечательностей Португалии: Пляж в местечке Carvoeiro
    Пляж в містечку Carvoeiro     Подивитися інші фото до статті

    Якщо ж бажаєте влаштувати собі більш спокійний і розслаблений відпочинок, варто вибрати такі села, як Тавіра або Сілвеш. В ізоляції від основного туристичного потоку, ці місця зберігають свої традиційні фарби та історичну привабливість в особі своїх старих і крихітних вуличок і кварталів.

    Для тих, хто віддає перевагу ще більше занурення в атмосферу південно-португальського побуту і природи, відкриті двері таких численних чарівних сіл рибальського походження, як Alcoutim, Cacela Velha, Odeceixe, Zambujeira do Mar, Aljezur, Vila do Obispo, Ferragudo, Estoi, Alte, Alvor, Silves і Caldas de Monchique.

    Фото достопримечательностей Португалии: Грот The eye by Bruno Carlos близ деревушки Lagoa
    Грот The eye by Bruno Carlos поблизу села Lagoa     Подивитися інші фото до статті

    Крім того, не забувайте, що Алгарве - це ще й незаймана краса пляжів і океану. Отправьетсь на західне узбережжя регіону Алгарве -, зокрема, на такі його пляжі, як Sagres і пляж Odeceixe, - щоб насолодитися безкрайніми просторами дикої природи. Крім того, що ці пляжі дикі і незаймані, тут є можливість спостерігати чарівність закатов, що йдуть в море, що, до слова, є рідкістю для жителів і гостей країни-сусідки Іспанії, за винятком її острівної населення.

    До слова, Алгарве - це як океанічна версія Іспанії, більш ізольована і дика, що додає регіону особливу чарівність. Так що якщо ви не можете уявити собі відпочинок без морських заходів сонця, Португалія буде вдалим вибором місця для подорожі по півдню Європи, а Алгарве - відмінним напрямком для початкового знайомства з цією дивовижною країною.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини themacmob.com telefon.com.ua theroyalemoney.ru www.textron-msk.ru timbercar.ru time-news.net telesam5.ru www.tktehno21.ru top-news-24.ru totalnabiologia.org