Saturday, March 28, 2015

Національний шоу-музей Гранд Макет Росія

    Великі речі рано чи пізно пробивають собі дорогу. Розкриваючи перед нами нашу ж життя в новому світлі. Так вийшло і з ідеєю створення величезного макета Росії. Починаючи свій шлях, шоу-музей Гранд Макет Росія зазнав чимало проблем. Але тепер це одна з яскравих пам'яток не тільки Санкт-Петербурга. Це грандіозна розробка в масштабах всього світу, найбільший макет країни, коли-небудь створений людиною.

    Той, хто бачить перед собою цей макет Росії вперше, завжди відчуває двояке почуття. З одного боку це творіння можна сприймати як карту. Не дивлячись на океани, моря і річки - географічна достовірність тут недоречна. З іншого боку захоплююча гра, в яку потрапляє кожен відвідувач - затягує безповоротно. Гранд Макет Росія безсумнівно, найскладніша іграшка для дорослих і дітей на сьогоднішній день. Б'є по нашим уявленням, що грає на наших архетипах та міфології. Ви побачите перед собою не справжню Росію, а ту країну, в якій ви можливо, хотіли б жити. Росію більшою мірою казкову і веселу, позитивну у своїх кумедних тлумаченнях і уявленнях. При цьому авторська задумка вам напевно сподобається, залишаючи вам особисто простір для фантазії та уяви.

    Фото достопримечательностей Санкт-Петербурга: Здание музея Гранд Макет Россия на Цветочной 16 в Санкт-Петербурге
    Будівля музею Гранд Макет Росія на Квітковій 16 в Санкт-Петербурзі     Подивитися інші фото до статті

    Факти: Макет Росії, представлений в шоу-музеї Гранд Макет Росія представляє регіони країни від Калінінграда до Камчатки.

    На експозиції можна провести цілий день, і це буде цікаво проведений час. Тут практично неможливо занудьгувати. Потужна деталізація і опрацювання всіх дрібниць розбудять дитину в будь-якому дорослому відвідувача. Що вже говорити про дітей! Тому всі, хто вже відвідав цей музей, завжди рекомендують приїжджати до самого відкриття. Щоб у вас потім не було відчуття, що вам не вистачило часу. Батьки зі стажем відзначають, що після відвідування цього макета вам з гарантією 100% доведеться купити своїй дитині хоча б іграшкову пожежну машину. А то й не одну. Побачивши таке пишність в дії, ви і сам можете захотіти зробити своїми руками щось схоже.

    Фото достопримечательностей Санкт-Петербурга: Инсталляции Гранд Макета можно рассматривать часами — такая потрясающая детализация объектов
    Інсталяції Гранд Макета можна розглядати годинами - така приголомшлива деталізація об'єктів     Подивитися інші фото до статті

    Макет простягнувся на величезну відстань. Побачити на карті можна і хребет Уральських гір, і Арктичні узбережжя. Зберігаючи історичну правдивість, Калінінградська область тут відділена від решти території. Напевно, даний музей, це єдине місце в Росії, де можна подивитися всі визначні пам'ятки країни в одному місці. Причому це буде динамічний театральну виставу. Кожен глядач відчуває себе Гуллівером в країні ліліпутів. Спостерігати можна з величезної висоти за тим, як відбувається життя на макеті. Пам'ятки країни при цьому проходять через химерну призму уявлень про Росію як ваших, так і чужих. Як тут не захопитися!

    Факти: Крім автомобілів, автобусів і поїздів на макеті ви також зможете побачити літаки, вертольоти, повітряні кулі та навіть космічні кораблі.

    Фото достопримечательностей Санкт-Петербурга: Гранд Макет. Военный аэродром
    Гранд Макет. Військовий аеродром     Подивитися інші фото до статті

    Територія в 800 (!) Квадратних метрів площі забудована маленькими будинками, засаджена лісами. По ній течуть ріки і ходять потяги, безперервно живуть своїм життям автомобільні траси. Над функціоналом і інтерфейсом макета трудилися близько п'яти років десятки різних фахівців. Цілий штат співробітників безперервно обслуговує його безперебійну роботу. У жанрових сценках, в яких беруть участь лялькові мініатюрні модельки людей, техніки та архітектури, відображені практично всі види людської діяльності. Але і це ще не все. Рухомі об'єкти на карті Росії управляються і глядачами, через інтерактивні елементи. Натискаючи на кнопку, спостерігач може запустити потяг чи наповнити життям набережну річки. Таким чином будь-який глядач може почати той чи інший динамічний процес на макеті. Особливе місце приділено тут залізниці. Більше двохсот залізничних складів курсують по складних маршрутах на цій карті. Їх загальна протяжність становить більше двох тисяч метрів. Моделі їх виконані абсолютно дивовижно, з високим увагою до деталей.

    Фото достопримечательностей Санкт-Петербурга: Огромный макет России на 800 кв. метров
    Величезний макет Росії на 800 кв. метрів     Подивитися інші фото до статті

    Автомобілі на макеті - окрема тема для розмови. Вони рухаються у великій кількості, вони є повністю ідентичними зовні відомим моделям і маркам. Причому в якості джерела енергії тут використовується електромагнітна індукція. Ця технологія ніде в світі для макетостроенія раніше не використовувалася. Під час переміщення або стоянки у мініатюрних автомобілів горять фари і спецсигнали. Це загалом дає дивно красиву картинку нічних міст у поєднанні з ліхтарями і вогнями реклам. Щоб остаточно підкреслити дивну роботу професіоналів, додамо, що у цих машинок навіть поворотні сигнали працюють.

    Фото достопримечательностей Санкт-Петербурга: Мосты, туннели, карьеры — детализация Гранд Макета завораживает
    Мости, тунелі, кар'єри - деталізація Гранд Макета заворожує     Подивитися інші фото до статті

    Факти: Макет Росії відноситься до найбільш передовим рішенням в області макетостроенія. При його створенні використовувалися технології, які не мають аналогів у всьому світі. Зокрема, система підведення живлення до крихітним автомобілям. Вони отримують свою енергію через поверхню, по якій їдуть.

    Кожні п'ятнадцять хвилин зі сходу на захід на макеті настає ніч. Це, напевно, найкрасивіший момент на макеті Росії. Темнота йде хвилею з однієї частини макета в іншу. Для того, щоб картина була повною, майстрам довелося задіяти більше 800 000 світлодіодів різної величини. І вони постаралися на славу. Видовище, яке розкидається перед відвідувачами експозиції, наповнює душу кожного захопленням. У містах запалюється неонова реклама, світлофори керують переміщенням нічних автомобілів. Ліхтарі й палаючі вікна будинків зливаються в одну прекрасну картину. Коли ще у вас з'явиться можливість подивитися на самі різні міста Росії з висоти пташиного польоту? Та ще в такій пишноті різнокольорових вогнів.

    Фото достопримечательностей Санкт-Петербурга: Периодически в Гранд Макете наступает ночь и включается подсветка зданий, работают фонари, даже машины включают фары.
    Періодично в Гранд макет настає ніч і включається підсвічування будівель, працюють ліхтарі, навіть машини включають фари.     Подивитися інші фото до статті

    Щоб обійти весь макет з краю в край і побачити все, потрібна маса часу. Для того, щоб цей час не пропало даремно, будь-який відвідувач експозиції може отримати в оренду аудіогід і бінокль. Це допоможе в підсумку більш ретельно оглянути макет Росії. Отримавши при цьому вичерпну інформацію про його деталі, інтерфейсі та історію створення. Дуже важливо при відвідуванні Гранд Макет Росія не обмежувати себе тільки візуальним сприйняттям. Вам напевно сподобається ще більше, якщо ви озбройтеся інформацією гіда і подивіться фільм про макеті. В іншому випадку ви можете навіть не помітити більше половини прекрасних і цікавих речей.

    Фото достопримечательностей Санкт-Петербурга: Огромный пульт управления Гранд Макетом.
    Величезний пульт управління Гранд Макетом.     Подивитися інші фото до статті

    Факти: Деякі процеси на макеті самодостатні і відбуваються незалежно від глядачів. Але для глибини занурення в обстановку творці залишили спостерігачам можливість керувати деякими подіями. Для запуску деяких сцен в русі на макеті необхідно натиснути на кнопку.

    На макеті є все: від свиноферм до лайнерів. Лісоруби валять ліс, а медики поспішають за терміновим викликом. Телевізійники приїжджають знімати сюжет про візит інопланетян. На набережній річки в цей час проходить весілля за участю безлічі гостей. Швидкий поїзд несе людей з одного міста в інше. Нахиліться ближче або візьміть у руки бінокль. Видно гриби в лісах (!), Чайки на узбережжі і підводні човни в морі. Космічні кораблі на космодромі, а на стінах гаражів можна зустріти графіті. Можна подивитися на те, як пожежники гасять лісову пожежу. При цьому дим цілком реальний, як і запах. Десь ведуться розкопки динозавра, а десь діти грають у футбол.

    Фото достопримечательностей Санкт-Петербурга: В некоторых городах Гранд Макета зима, дети катаются на коньках
    У деяких містах Гранд Макета зима, діти катаються на ковзанах     Подивитися інші фото до статті

    Все в макеті Росії продумано до дрібниць. Не тільки учасники та моделі. Наприклад, електроніка створена так, щоб знаходитися всередині макета. Там, де можна обійтися без проводів - їх немає, або вони прибрані з поля зору. Технічний персонал органічно вписується в загальну атмосферу. Для того, щоб вести роботи всередині макета, в ньому зроблені спеціальні люки. Вбудовані в саму конструкцію і зручні системи очищення від пилу. Вони активуються, як і багато іншого, через головний пульт управління. За чіткою і якісною роботою макета безперервно стежать спеціальні оператори. Ви можете їх не помітити зовсім. Але саме вони є гарантом того, що ви отримаєте свої позитивні відчуття від експозиції.

    Фото достопримечательностей Санкт-Петербурга: Гранд Макет. Побережье с пляжем, где купаются и загорают люди
    Гранд Макет. Узбережжя з пляжем, де купаються і засмагають люди     Подивитися інші фото до статті

    Серед дійових осіб на макеті ви зможете знайти Снігову Людину, НЛО і динозавра.

    Що таке Гранд Макет Росія? Без сумніву, це витвір сучасного мистецтва. Виготовлений за допомогою найсучасніших технологій і матеріалів. Втілив у собі праця багатьох людей, кожен з яких важливий і потрібний. Став для свого автора улюбленим дітищем, а для вдячних глядачів - предметом гордості за свою країну. Крім усього іншого, цей шоу-музей можна назвати театром однієї країни. Тут немислимо щось прибрати, адже з втратою частини вся загальна картина відразу ж втратить частину своєї краси. Як з Росії не можна прибрати одне місто, область чи регіон. Творці заявляють, що Гранд Макет Росія - це, насамперед, спроба передати художніми методами збірний образ Росії. І треба зауважити, у них це вийшло.

    Фото достопримечательностей Санкт-Петербурга: Деревенька со стадом пасущихся коров
    Деревенька зі стадом пасуться корів     Подивитися інші фото до статті

    Один із значних плюсів відвідування макета те, що тут можна знімати відео і фото. За це не беруть гроші, як в інших музеях.

    Вартість квитків:

    Відвідати шоу-музей Гранд Макет Росія можна в будь-який день з десятої ранку і до восьмої вечора. Однак квиток коштує придбати заздалегідь, з ранку або протягом дня. Так як каса працює до 19:15. У будній день відвідування експозиції вам обійдеться в 400 рублів, якщо ви дорослий. І в 200 рублів, якщо вам до 14 років. У святкові дні ціна на квиток трохи зростає. Якщо ви ставитеся до пільгової категорії відвідувачів, то ви можете щопонеділка проходити за ціною дитячого квитка. До цього розряду належать громадяни Казахастана та Білорусі. Також - інваліди I і II груп. Діють пільги і для дітей-інвалідів, пенсіонерів та багатодітних сімей. Можуть користуватися знижкою і військові-строковики разом з курсантами військових училищ.

    Для більш яскравих і повних вражень рекомендуємо взяти напрокат бінокль і аудіогід.

    Адреса:

    Гранд Макет Росія розташований в місті Санкт-Петербург, по вулиці Квіткова, 16. Незважаючи на те, що це віддалений район від історичного центру, дістатися туди досить легко. Досить дістатися до станції метро "Московські ворота". Звідти можна дійти пішки або сісти на будь-який відповідний вам транспорт. На вулицях в тому районі є покажчики і розтяжки, за якими можна зорієнтуватися на місці.

    Увімкніть відвідування макета Росії в свою розважальну програму по Санкт-Петербургу, і ви не пошкодуєте. Побачити на власні очі найбільший у світі макет країни - погодьтеся, таке не кожен день трапляється. Багато хто говорить, що цей макет Росії у людей викликає самі патріотичні почуття. І це не дивно. Адже де ще, як не тут, можна захопитися просторами батьківщини і поспостерігати зі сторони за її різноманітним життям.

1 comment:

  1. Lucky Club Casino Sites - Slots & Live Casinos
    Lucky Club Casino Review. luckyclub.live Players from all over the world have been in the industry for over 20 years. Established in 2015, it's been an award winning

    ReplyDelete

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини themacmob.com telefon.com.ua theroyalemoney.ru www.textron-msk.ru timbercar.ru time-news.net telesam5.ru www.tktehno21.ru top-news-24.ru totalnabiologia.org