Wednesday, April 1, 2015

10 найкрасивіших ринків Європи

    Ароматні спеції, свіжоспечений хліб, солодощі на будь-який смак, свіжі овочі та фрукти, делікатеси від місцевих кондитерів, різноманітні сири і вишукані вина ... Мабуть, ніколи неможливо зупинитися. Відвідуючи нове місто, зробите екскурсію на місцевий ринок в години сніданку чи обіду. Там ви завжди зможете не тільки перекусити в красивій обстановці, але і зануриться в місцеву атмосферу і дізнатися набагато більше. Ми пропонуємо вашій увазі 10 найбільш красивих критих ринків у Європі, переступивши через поріг яких, ви завжди будете приємно здивовані.

    Якщо ви хочете порекомендувати місце, яке не увійшло до цього списку, залиште ваш коментар до цієї статті. Отже, ми починаємо!
    1. Markthal, Роттердам, Голландія (Markthal, Roterdam)

    Як можна описати це дивовижне будова, яка знаходиться в самому серці голландського міста? Можна нескінченно розповідати про його незвичайної структурі, що представляє високу арку з різнобарвним стелею, разом 228 квартир та апартаментів з прекрасним видом на міську площу. Усередині арки розташовані сотні кіосків, що продають найсвіжіші та дивовижні гастрономічні делікатеси. Тут можна зробити покупки на будь-який смак, проте ціни на всю цю смакоту теж кусаються. Тут не можна пропустити ресторани, розташовані на першому поверсі.

    Фото достопримечательностей других стран Европы: Огромная арка рынка Markthal, Роттердам, Голландия (Markthal, Róterdam)
    Величезна арка ринку Markthal, Роттердам, Голландія (Markthal, Roterdam)     Подивитися інші фото до статті

    Якщо вам не вдалося купити потрібний інгредієнт на ринку, то ви напевно знайдете його в супермаркеті, розташованому під землею; також там ви знайдете кулінарну школу, де зможете дізнатися, як правильно і смачно приготувати всі ваші покупки. Тисячі людей щодня відвідують цю Мекку гастрономічного світу. Але краще перестати говорити. Ідіть і відкрийте це місце для себе!

    Фото достопримечательностей других стран Европы: Рынок Markthal, Роттердам, Голландия
    Ринок Markthal, Роттердам, Голландія     Подивитися інші фото до статті

    Дізнатися про пам'ятки Голландії ви зможете тут
    2. Nagycsarnok, Будапешт, Угорщина (Nagycsarnok, Budapest)

    Що бере свій початок від невеликого ринку овочів і фруктів в кінці дев'ятнадцятого століття, з часом він перетворився на прекрасна будівля зі скла і металу, вместившее під своїм дахом один з найбільших і найстаріших угорських ринків. Під час Другої світової війни ця фортеця гастрономії, що займає більш ніж 10 000 квадратних метрів, була пошкоджена, але в рік свого сторіччя реконструйована і знову знайшла колишню славу. Сьогодні центральний ринок в Будапешті, що не втратив своєї колишньої привабливості, є обов'язковим місцем відвідування для всіх, хто хоче оцінити привабливість цього старого міста Європи. Проходячи серед літаків, що пропонують різні делікатеси, насолодіться місцевою атмосферою, і може бути один з смачних сувенірів виявиться у вашій сумці.

    Фото достопримечательностей других стран Европы: Рынок Nagycsarnok, Будапешт, Венгрия
    Ринок Nagycsarnok, Будапешт, Угорщина     Подивитися інші фото до статті

    Прочитати про пам'ятки Будапешта ви зможете тут .
    3. Бокерія, Барселона, Іспанія (La Boqueria, Barcelona)

    Іспанія є країною ринків, але серед великої безлічі тут є один дуже особливий - це Бокерія (офіційна назва - Ринок Святого Хосепа). Магія цього дивовижного місця має багатовікову історію: до 1835 Бокерія була притулком ченців-кармелітів, згодом монастир згорів, а на його місці збудували ринок. З плином століть це місце поряд з Рамбла перетворилося на маленьку всесвіт, присвячену їжі. Сьогодні вона сповнена зупинок, де ви можете знайти дійсно все: від свіжих фруктів і овочів до м'яса і щойно виловлених морепродуктів, різноманітну випічку та солодощі. Втомившись від покупок, ви можете відпочити і підкріпиться в невеликих барах, розташованих прямо серед торгових рядів, таких як «Пінотсо», де можна відчути неймовірну атмосферу цього дивовижного місця. Забудьте на час про дієту і Осмельтесь спробувати місцеву смакоту.

    Фото достопримечательностей других стран Европы: Рынок Бокерия, Барселона, Испания
    Ринок Бокерія, Барселона, Іспанія     Подивитися інші фото до статті

    Статті про Іспанію ви можете знайти тут .
    4. Saluhall, Стокгольм (Saluhall, Estocolmo)

    Хто б міг подумати, що незважаючи на місцевий холод, шведи є справжніми експертами в тому, що стосується ринків і вуличної їжі. Свідченням цього є красива будівля місцевого ринку Saluhall, розташованого в одному їх центральних районів Стокгольма під назвою Ostermalm. Це справжній храм, присвячений місцевої і інтернаціональної гастрономії, в якому можна провести багато годин, оглядаючи і дегустуючи різні ласощі та спілкуючись з власниками торгових лотків. Сама будівля заслуговує окремої згадки: центральний вхід збудований у вигляді вежі з червоної цегли і нагадує справжню цитадель, але як тільки ви переступите поріг, то знайдете під дахом з кованого заліза елегантні торгові лотки з дерева, що нагадують невеликі будиночки. Тут ви і справді будете почувати себе як вдома.

    Фото достопримечательностей других стран Европы: Здание рынка Saluhall, Стокгольм
    Будівля ринку Saluhall, Стокгольм     Подивитися інші фото до статті

    Побачити пам'ятки країн Скандинавії тут .
    5. Центральний ринок, Флоренція, Італія (MercadoCentral, Florencia)

    Побудований у часи, коли Флоренція була столицею Італії, в кінці дев'ятнадцятого століття, Центральний ринок і в наші дні є раєм для любителів хорошої їжі. Перший поверх ринку є його б'ється серцем, воскрешаючи в пам'яті старий і знаменитий Ринок Сан Лоренцо. Тут зосереджені кращі місцеві магазини, що пропонують продукти з унікальним якістю в світі: свіжоприготовані макаронні вироби, сири, хліб, вино, кава та багато іншого. Також тут є книгарня зі столиками, де ви можете присісти і продегустувати тільки що зроблені покупки. З однією з сторін ринку знаходиться знаменитий фонтан - кабанчик. З цим місцем пов'язана міська легенда, за якою для того, щоб знову повернутися у Флоренцію потрібно покласти монетку в пащу кабана і дати їй вільно проскочити у внутрішній слив фонтану. Отже, ви вже зважилися поїхати до Флоренції?

    Фото достопримечательностей других стран Европы: Скульптура кабанчика на центральном рынке, Флоренция, Италия
    Скульптура кабанчика на центральному ринку, Флоренція, Італія     Подивитися інші фото до статті

    Дізнатися більше про Флоренцію .
    6. Borough Market, Лондон, Великобританія (Borough Market, Londres)

    На берегах річки Темзи, в серце одного з найбільш хаотичних і авангардних міст світу, ринок Borough Market -це щасливий острів, який ідеально підходить для того, щоб зарядиться енергією і захиститься від надокучливого лондонського дощу. Тут саме промовлене слово це «мультикультура», а серед безлічі кіосків можна знайти різноманітні продукти з різних країн світу, від Африки до Балкан, від Індії до Таїланду, плавно переходять у типово британські страви місцевої кухні. В результаті, ринок став величезним сховищем кулінарних знань і рецептів. Це місце, щоб дослідити, задавати питання, відкрити для себе нові смаки і насолодитися його унікальною атмосферою. Це свято не лише для очей, але перш за все, для вашого смаку.

    Фото достопримечательностей других стран Европы: Borough Market, Лондон, Великобритания
    Borough Market, Лондон, Великобританія     Подивитися інші фото до статті

    Дізнайтеся більше про Лондон.
    7. Базар спецій, Стамбул, Туреччина (Bazar de las Especias, Estambul)

    Ми покидаємо сіру та холодну атмосферу Північної Європи і прямуємо в один із найяскравіших і ароматних середземноморських міст - ласкаво просимо в Стамбул! Тут ваша прогулянка по місцевому ринку перетвориться в незабутню пригоду, яка перетворить ваш культурний досвід на 360 градусів. Найстаріший і відомий Базар спецій (не плутайте з Великим базаром, який теж гарний, але є більш туристичним) знаходиться в районі Eminonu, недалеко від Босфору. На цьому місці перетинаються шляхи торговців спеціями з різних кінців світу, тут ви побачите спеції різноманітних кольорів і невимовних ароматів, запашних трав, горіхів, різних солодощів і багатьма інших чудасій, які хочеться спробувати або сфотографувати. Ми рекомендуємо вам вийти заздалегідь, щоб поговорити з продавцями, які поділяться незвичайними історіями і розкажуть різні рецепти, які ви ніде не дізнаєтеся.

    Фото достопримечательностей других стран Европы: Базар специй, Стамбул, Турция
    Базар спецій, Стамбул, Туреччина     Подивитися інші фото до статті

    Здійснити прогулянку по Стамбулу.
    8. Ринок Сан-Мігель, Мадрид, Іспанія (Mercado de San Miguel, Madrid)

    Повертаємося назад на південь, цього разу знову в Іспанію. Але тепер уже в столицю - Мадрид, який вміє адаптуватися до нових часів, і ринок Сан Мігель цьому приклад, розташований у витонченому будові з заліза і скла, зведеному ще в 1916 році, він якимось дивом вижив в джунглях сучасних супермаркетів великого міста. Сьогодні ринок ще зберіг своє колишнє призначення і є місцем, де продаються продукти високої якості, багато з яких є екологічно чистими. Свіже м'ясо і овочі, йогурти та випічка - кожен знайде тут що-небудь на свій смак, продегустувавши це в компанії веселих місцевих жителів. Тут ви знайдете кращі вина і місцеві сорти пива. Тому що в Іспанії завжди знайдеться хороший момент, щоб випити трохи з друзями.

    Фото достопримечательностей других стран Европы: Рынок Сан-Мигель, Мадрид, Испания
    Ринок Сан-Мігель, Мадрид, Іспанія     Подивитися інші фото до статті

    Всі пам'ятки Мадрида
    9. Arminius Markthalle, Берлін, Німеччина (Arminius Markthalle, Berlin)

    Назвати це ринком буде вражаючим зменшенням. Берлінці як і раніше демонструють свою велику любов до ретро - богемної атмосфері, і краще всього познайомитися з нею можна в цьому величезному і прекрасному будинку, розташованому в районі Moabit на північному заході Берліна. Тут є багато кіосків, що продають свіжі продукти і готові страви, як традиційні, так і немає. Однак тут ви знайдете куточок де можна поїсти і трохи випити, для того щоб заморити черв'ячка, зручно розмістившись на вітражних диванах в оточенні дерев'яних столів, екзотичних рослин і кришталевих люстр. Якщо вам пощастить, то можна потрапити на імпровізований концерт. У Берліні завжди є щось дуже особливе!

    Фото достопримечательностей других стран Европы: Arminius Markthalle, Берлин, Германия
    Arminius Markthalle, Берлін, Німеччина     Подивитися інші фото до статті

    Огляд визначних пам'яток Берліна:
    10. Центральний ринок у Валенсії, Іспанія (Mercado Centralde Valencia, Espana)

    Центральний ринок у Валенсії вважається найбільшим в Іспанії, за розмірами з ним змагається тільки Барселонська Бокерія. Але справа тут не тільки в розмірах, тут чудесним чином поєднується масштаб і зміст. Центральний ринок схожий на справжній собор гастрономії своєю величчю і розкішшю, під його куполами луною віддається шум покупців і продавців. Тут знаходиться справжня енциклопедія місцевих інгредієнтів у всьому їх різноманітті і пишності. На одному прилавку вам запропонують п'ять різновидів апельсинів на іншому шість сортів зелених бобів. Чого тут тільки немає !? На прилавках лежать фіолетові баклажани і зелені артишоки, редис розміром з брукву. На рибних рядах ви крім свіжої риби знайдете в'ялені і засолені рибопродукти - спеціалізацію Валенсії, від солоної тріски і класичного копченого тунця до рідкісних і вишуканих делікатесів, таких як висушеного на сонці восьминога. Якщо навіть ви не хочете нічого купувати, просто прогуляйтеся з цього собору гастрономії та насолодіться його дивовижною атмосферою.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини themacmob.com telefon.com.ua theroyalemoney.ru www.textron-msk.ru timbercar.ru time-news.net telesam5.ru www.tktehno21.ru top-news-24.ru totalnabiologia.org